marți, 21 mai 2013

Din dragoste pentru Pamint! (18/05/2013)


Mulţi oameni sînt obişnuiţi doar să critice şi să observe numai partea negativă. De multe ori comentăm când vedem un gunoi aruncat în loc să îl ridicăm. Vorbim la ore despre natură şi despre cât de esenţială este ocrotirea ei, dar nu întreprindem nimic pentru a schimba situaţia. Din această cauză, Maratonul a venit ca o soluţie.Împreună am reuşit să salubrizăm  parcul de lângă iazul oraşului, să mergem prin centrul oraşului exclamând slogane ecologice şi la final, am dat frâu liber imaginaţiei pentru a desena cum vedem noi schimbarea.
Participanţii la maraton au încercat să promoveze un mod de viaţă ecologic “din dragoste pentru Pământ” şi mai ales, din dragoste pentru Orhei. Trebuie să avem grijă de natură – nu pentru că sântem impuşi, dar pentru că implicarea are un rol important în existenţa noastră. Pentru a obţine schimbări, trebuie să începem de la noi!
Mulţumim tuturor celor care au hotărât să îşi sacrifice o zi din weekend pentru o faptă nobilă, celor care nu  s-au speriat să îşi ”murdărească”mâinile :)  Mii de mulţumiri pentru Centrul de Tineret din Orhei care a reuşit să ne organizeze într-o echipă atât de activă!!! Sper că efortul nostru va fi apreciat !!!Un comentariu:

 1. Hello I'am Chris From France!!
  You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
  Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
  Blog Url
  Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
  On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Happy Blogging

  RăspundețiȘtergere